Fumigare industriala

Fumigarea este o metodă de dezinsecție care consta in aplicarea unui gaz in atmosfera unui spatiu inchis, fara niciun efect asupra marfii existente in incinta și care va elimina insectele in toate etapele de dezvoltare (oua, larve, adulti).

Servicii de fumigare

Efectuăm servicii de fumigare a cerelalelor depozitate in silozuri, magazii, mori, inclusiv tratarea mărfurilor încărcate în trenuri, nave maritime, barje, containere, centre logistice de pe intreg teritoriul Romaniei.

În funcție de țările de descărcare a cerelelor, mărfurile sunt supuse unor standarde de carantină diferite care necesită metode diferite de fumigație.

Expertiza acumulata in cei 25 de ani de activitate ne permite sa va oferim cea mai eficienta solutie in ceea ce priveste: concentratia, durata expunerii si cea mai potrivita metoda de tratament.

Defumigarea este o etapă esențială în transportul mărfurilor, pentru a garanta o descărcare în siguranță pentru toți operatorii (porturi, echipaj de bord și tehnicieni) care stau în apropierea zonei fumigate.

Toți operatorii noștri sunt certificați și folosesc echipamentul corespunzător pentru tratamentul efectuat și asigură defumigarea în condiții optime de siguranță. In functie de provenienta marfii si de metoda de fumigare folosita, facem recomandari in ceea ce priveste carantina spatiului si ventilatia ce trebuie efectuata.

Contacteaza-ne

Ia legatura cu noi si obtine o oferta personalizata!